Promovare Online

Mediul online trebuie sa stie de tine

Web Design (crearea unui site de prezentare sau a unui magazin online, analiza si diagnistic pentru un site existent, redesign de site).

Copywriting si traduceri de text pentru site (crearea textului pentru site si traducerea acestuia in limbile solicitate, analiza continutului unui site existent, modificare/ recrearea continutului site-ului).

Optimizarea motoarelor de căutare (SEO – Search Engine Optimization – este tehnica de imbunatatire a vizibilitatii unui site sau a unei pagini web in rezultatele unui motor de cautare, ex. Google, Yahoo, in mod gratuit. Mai exact, atunci cand un utilizator cauta o anumita informatie despre un produs pe care firma ta il comercializeaza, SEO te ajuta ca site-ul tau sa apara printre primele rezultate ale cautarii utilizatorului pe Google de exemplu. Aflandu-se in primele rezultate ale cautarilor, site-ul tau va avea mai multi vizitatori, iar vanzarile tale vor avea mai multe sanse sa creasca).

Social Media Marketing  (promovarea afacerii pe retelele de socializare, crearea de pagini pe retelele sociale pentru afacerea ta, administrarea paginilor, crearea de postari regulate, crearea de campanii de promovare pe retelele de socializare).

Promovare-1
Promovare 2

Paid Advertising (PPC – Pay-Per-Click – plata pe click reprezinta promovarea afacerii tale pe un motor de cautare – ex: google – fiind taxat doar atunci cand un utilizator acceseaza pagina ta).

Display Advertising (promovarea prin bannere pe anumite site-uri care se adreseaza segmentului tau tinta, aceste bannere putand lua forma unor imagini, texte, video-uri, animatii etc).

Mobile Marketing  (utilizarea de sisteme mobile – telefoane, tabete – pentru comunicarea de mesaje de promovare catre segementul tinta de consumatori).

E-mail Marketing (promovarea afacerii tale prin comunicarea directa, prin e-mail, a unor mesaje catre potentialii clienti; noi te putem ajuta cu: instalarea unor platforme de e-mail potrivite afacerii tale, suport pentru administrarea si personalizarea serviciului de e-mail, crearea si administrarea de baze de date in platforma de e-mail, crearea de campanii de promovare prin e-mail).

Video Advertising (crearea de filmulte de prezentare a firmei, a serviciilor sau produselor firmei, crearea de spot-uri de promovare sau spot-uri de teasing – spot-ul de teasing este un filmulet care are scopul de a atrage atentia si de a suscita curiozitatea publicului inainte de lansarea unui produs, serviciu, a unei firme, a unui eveniment etc, fara a dezvalui exact despre ce este vorba – crearea de pagini pe platformele sociale video, administrarea acestora, postarea regulata).

Promovare Offline

Materiale promotionale pentru afacerea ta

Carti de vizita, Plicuri personalizate, Autocolante si Etichete

Carti de vizita

Calendare, Bannere, Agende personalizate si Invitatii

Calendar2016

Mape personalizate, Cataloage, Brosuri si Pliante

Mape

Pentru mai multe detalii